communicatieadviesbureau

OVER YOU-MADE-IT

Bij YOU-MADE-IT Creative Concepts is je aanspreekpunt Marjan Wildeboer. Al meer dan 25 jaar actief als adviseur, grafisch ontwerper/visual designer met wie het altijd fijn koffiedrinken is.

‘Ik hou van het dynamische vak, geen dag hetzelfde. De laatste jaren zijn de ontwikkelingen en mogelijkheden in razend tempo voorbij gekomen. Communiceren en communicatiemiddelen inzetten is een complexe materie geworden. We gaan vaker crossmediaal. Wat is dat eigenlijk? De kennis en het enthousiasme is hier binnen handbereik voor je. Mooie communicatieoplossingen realiseren die de ontvanger aanspreken en jouw boodschap recht doen.

Heeft YOU-MADE-IT alle expertise in huis? Nee, dan zou ik een duizendpoot zijn met tweeduizend poten! Hoe complex de vraag ook is, we kunnen altijd vertrouwen op fijne samenwerkingspartners.’

So let’s talk….let’s create!

Marjan Wildeboer op LinkedIn
T. 06 2222 1101

Met trots werken wij o.a. voor:

Wat klanten zeggen

Met Marjan is het erg plezierig samenwerken. Ze is creatief in haar ontwerpen, to the point in overleggen en accuraat in het aanleveren. En hoe krap de deadlines soms ook zijn, Marjan blijft de rust zelve en levert volgens afspraak. Voor wie een rots in de branding zoekt!

Marjolein, Van Huisuit Communicatie

Marjan is een prettige gesprekspartner en haar communicatie en designadviezen zijn helder en praktisch. We hebben bij Evibra Healthcare hiermee onze patiëntgerichte communicatie kunnen verbeteren.

Bram Wesdorp, Evibra Healhtcare

Marjan is in staat om complexe materie te doorgronden naar een lekker design. Stuurt bij in het aanlever traject en is zeker ook kritisch naar ons. Communicatie en grafisch ontwerpen is echt een vak, dat bewijst Marjan ons steeds weer. Wij zijn blij met de samenwerking!

S. Traast, Watrasjin

Marjan heeft aan weinig woorden genoeg om een prachtig resultaat te bereiken. Ze is betrouwbaar, snel en efficiënt. En betaalbaar.

Hester, Stichting Pulse