voorbeelden door Theme-fusion/AVADA

AVADA theme 2017-10-11T10:26:02+00:00

AVADA is een Zwitsers zakmes, het kan alles!

De trainingen gebruiken het AVADA theme

WordPress

WordPress is heel populair CMS. Met WordPress en het theme AVADA is een mooie website voor iedereen binnen handbereik. Uiteindelijk maak je die mooie site in WordPress natuurlijk gewoon zelf.

Sinds 2012 is AVADA elk jaar het meest gebruikte WordPress-Theme! Daarom zijn er nu al 350.000 gebruikers wereldwijd.

En dat is niet voor niks! Dit theme is betrouwbaar en overcompleet. Het biedt zoveel mogelijkheden, is krachtig met vele plugins en is zeer gebruiksvriendelijk. Het theme is responsive, dus ook goed te bekijken op smartphones en tablets. De structuur kun je geheel naar eigen wens inrichten met de krachtige plugin FUSION-BUILDER en in een mum van tijd heb je een site gemaakt die volledig afgestemd is op jouw voorkeuren en huisstijl-elementen.

‘The sky is the limit’

VOORBEELDEN VAN SITES (door de ontwikkelaars)

VOORBEELDEN VAN SITES (door gebruikers)

Wat betekenen deze termen?

CMS staat voor Content Management System. Een website gerealiseerd met deze techniek, biedt achter de site een soort onderhoudspaneel. Dat heet in WordPress het Dashboard. Tekstveranderingen, afbeeldingen toevoegen, menu’s aanpassen. Allemaal heel gemakkelijk, kennis van PHP of HTML is niet noodzakelijk.

Een plugin is een extra functie die je toevoegt aan je website. Eenvoudig te installeren en beheren.

Voorbeelden van extra functies zijn:

  • aanmeldknop voor je nieuwsbrief
  • contactformulier
  • functies voor een webwinkel
  • zoekmachine-functies
  • social media-koppelingen

Responsive wil zeggen, dat je website zich aanpast aan het scherm waarop hij bekeken wordt, bijvoorbeeld een mobiel of tablet. In AVADA is dat standaard ingesteld.

Themes worden door WordPress gebruikt om de basisfuncties en de basislay-out te bepalen. Meer dan 50.000 themes zijn er inmiddels beschikbaar. AVADA is zo’n theme en al vier jaar lang het meest gebruikt!

AVADA is een vooraf te installeren Theme (=lay-out) waarmee je gaat werken om je eigen site vorm te geven. Diverse functies en designs zijn al bepaald, zodat je snel aan de slag kan.

WordPress leren in het Avada theme

Waarom niet?

Meedoen is eenvoudig: You made it!