Werkwijze 2017-09-25T14:15:54+00:00

Zo werkt het!

De eerste video is meteen beschikbaar >

..

Wil je verder gaan na de eerste les, meld je dan even aan

Via het aanmeldingsformulier meld je je aan voor de 3 overige gratis videolessen met alleen je naam en je email (andere formulier-vragen zijn optioneel). Je kunt na mailbevestiging meteen starten met de drie andere videolessen!

Het hosten van je site kan voordelig via You-Made-It, kijk hiervoor bij de hosting-tarieven. Heb je je site ergens anders ‘geparkeerd’, is dit geen probleem. Voorwaarde is wel dat je provider WordPress ondersteunt. Wil je je site verhuizen naar You-Made-It, wordt dit kosteloos geregeld voor je.

HelpChat of niet

Als deelnemer aan de gratis videolessen kun je ook aangeven dat je gebruik wilt maken van de HelpChat*. (Later aanmelden, nadat je al gestart bent met de videolessen, kan ook) Voor deze hulp vraag ik wel een vergoeding: €25,- per week, met een starttarief van €45,- voor twee weken. Vanaf het voldoen van de factuur ben je dan twee weken verzekerd van online hulp. Stel je je vragen liever in de mail dan mag dat natuurlijk ook. Eenmaal aangemeld voor de HelpChat ontvang je een inlogcode als deelnemer voor de speciale met HelpChatpagina.

*In de chat worden je vragen beantwoord, die betrekking hebben op de aangeboden videocursus en de zaken waar je tegenaan loopt tijdens het volgen van de cursus. Heb na de cursus vragen mbt het verder optimaliseren van je website dan verwijs ik je naar het contactformulier.

0,-
2 uur technische bijstand
0,-
4 uur technische bijstand

Waarom niet?

Meedoen is eenvoudig: You made it!