Grafisch ontwerp en webdesign

Over YOU-MADE-IT

Over YOU-MADE-IT

YOU-MADE-IT is opgezet door Marjan Wildeboer (Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht (Bachelor of Arts)).
“Sinds mijn tienerjaren wist ik dat ik grafisch ontwerper wilde worden. Geen dag meer getwijfeld. Eenmaal afgestudeerd heb ik bij een ontwerpbureau in Amsterdam gewerkt. Maar daar lag niet mijn passie, ik wilde de creatieve vrijheid hebben! Ik ben nu 25 jaar zelfstandig ontwerper/ondernemer en ervaar elke dag hoe fijn die vrijheid is. Ik geniet van het dynamische vak, geen dag is hetzelfde. Zo geniet ik van de interactie met opdrachtgevers en samenwerkingspartners.

Waarom de naam YOU-MADE-IT? De naam staat symbool voor samenwerking.

De expertise bestaat uit

  • Illustrator (vector-images)
  • Photoshop (fotobewerking)
  • Indesign (ontwerptool voor pagina lay-outs)
  • XD (interactieve prototypen en webinterfaces)
  • After Effects (visuele effecten en motion graphics)
  • Dimensions (product mockups packaging design)

You-made-it werkt o.a. voor: