Grafisch ontwerp-vormgeving en webdesign

Vragen? Dan zit je goed!

Grafisch ontwerp-vormgeving en webdesign, ofwel heeft u communicatievraagstukken of behoefte aan advies en een passend grafisch ontwerp? You-made-it denkt graag mee. Wat kun je verwachten? Gedegen vakkennis, 25 jaar ervaring en een oprechte interesse naar de vraag achter de vraag.

You-made-it voor grafisch ontwerp-vormgeving en webdesign

You-made-it realiseert al het denkbare drukwerk: flyers, complete huisstijlen, brochures, magazines, posters, infographics, advertenties, jaarverslagen en meer.

Naast drukwerk levert You-made-it ook digitale content zoals interactieve PDF’s, Korte animaties, Power Point presentaties, websites, websliders en input voor de Social Media kanalen.

LOGO EN HUISSTIJLEN

Logo-ontwerp: 3YE biedt een innovatieve leerlijn voor alle jeugd en overige interne trainerscursussen. De kracht van de leerlijn zit in een verhoging van spelintelligentie en vaardigheid.

Logo-ontwerp: Stichting De wensenmakelaar laat wensen van individuen met behulp van een groot netwerk aan supporters uitkomen.

logo ontwerp utrecht-ijsselstein

Logo-ontwerp: coaching van professionals en individuen die meer uit het leven willen halen. Excelleren naar beter, meer zelfvertrouwen en het wegnemen van onrust. Speelsheid en ‘een ander licht’ zijn de uitgangspunten voor dit beeld.

Logo-ontwerp: KPIJ biedt de inwoners van IJsselstein en omstreken een laagdrempelig aanbod met allerlei cursussen en workshops. Werk- en hobbygericht. Het belangrijkste ‘baken’ van IJsselstein is hier duidelijk verwerkt.

Logo- ontwerp: voor een samenwerking van Birch, Universiteit Utrecht, Universiteit Tilburg en Berenschot. RD Lab is een driejarig project met als thema: leren en monitoren van governance in de regio’. Deelnemende partijen delen ervaringen met elkaar om zo van elkaar leren, mbt effectieve manieren om governance in te richten.

Logo-ontwerp: Het geheugen van Zeist is een samenwerkingsverband van verschillende erfgoedpartners. Zij bieden allerlei content mbt de geschiedenis van Zeist, Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder en Huis ter Heide. Diverse culturele kenmerken van de locaties zijn in het beeld verwerkt.

Compleet huisstijl: Healthcareworx levert diensten op het gebied van marketing consultancy, projectmanagement en interim management. Het helpt organisaties in de actieve gezondheidszorg, medische apparatuur en gezondheidskunde.

Logo- ontwerp: de VZU (Vereniging Zelfstandige Uitgeverijen) is een beroepsvereniging voor onafhankelijke uitgevers in Nederland. De aangesloten leden zijn uitgevers die bedrijfsmatig – voor eigen rekening en risico – een (boeken)uitgeverij exploiteren.

Logo- ontwerp: 2Meter coach begeleidt mensen in hun loopbaan en lifestyle door middel van een sportieve insteek. Werken aan je lijf als uitgangspunt voor een betere mindset. Het traject is als een metro-kaart uitgezet.

Logo- ontwerp: Een sterfgeval roept allerlei vragen op. Hoe nu verder? Soulution biedt mentale ondersteuning aan de nabestaanden, maar ook praktische bijstand.

Voor het vormgeven en realiseren van al uw grafische uitingen bent u bij You-made-it aan het juiste adres. Of het nu gaat om een logo, huisstijl, flyer, brochure, magazine, poster, enz, er wordt met u meegedacht en het resultaat is een verrassende en functionele oplossing voor elk budget. 

BROCHURES EN MAGAZINES

wandelgids ontwerp/design

One Day Walks publishing: ontwerp en realisatie van wandelgidsen. Diverse buitenlandse vakantiebestemmingen waar het goed toeven is. Dagwandelingen, voorzien van veel foto’s, handige kaarten en GPS.

www.onedaywalks.com

Zorgmagazine: ontwerp en realisatie van een magazine. Diverse zorgverzekeraars bundelden kennis om het personeel op de werkvloer te informeren over veranderingen met betrekking tot hun loopbaanperspectief.

<< Magazine als PDF doorbladeren >>

Brochure ontwerp. Voor Sociaal Werk Nederland realiseren we met regelmaat de opmaak en het drukwerk van branche inhoudelijke content. Belangrijke inhoud vertaald naar een heldere en frisse brochure.

Stratec Services, een leverancier van stralingsdetectiemateriaal uit Houten heeft de opmaak en drukwerk van hun nieuwsbrief aan ons toevertrouwd.

Ontwerp en realisatie kookboek voor Arla. In samenwerking met Visit Denmark hebben we een kookboek ontwikkeld voor Arla. Heerlijke gerechten waarin de producten en de Deense cultuur centraal staan.

<< Bladeren door het gehele kookboek in PDF >>

Vanaf het idee tot het drukwerk, het gehele traject wordt desgewenst uit handen genomen. Dat heet ontzorgen en wordt graag gedaan!

DIVERS ONTWERP

Voor het Zorgmagazine dat we hebben gerealiseerd mochten we ook de illustraties verzorgen bij een artikel over de ‘do’s and dont’s’ op LinkedIn.

<< pdf van de linkedin illustraties >>

Voor Sociaal Werk Nederland hebben we een flyer/mailing gerealiseerd waarin wordt uitgelegd hoe de aangesloten brancheorganisaties in aanmerking kunnen komen voor een certificering.

Voor Sociaal Werk Nederland realiseerden we een infographic. Op deze wijze werd een ‘droog’ juridisch document helder en bondig vertaald naar een stappenplan.

<< Bekijk de flyer als PDF >>

Waar u twijfelt gaan wij verder, creatief in de meest brede zin van het woord! Zet ons creatieve brein eens vrijblijvend aan het werk en laat u verrassen met betaalbare oplossing voor uw marketing vraagstuk.