Wakibi

Wakibi is een non-profit organisatie die dagelijks de strijd tegen armoede aangaat door kredietverleners wereldwijd en ondernemers in ontwikkelingslanden met elkaar te verbinden. Wakibi gelooft in zelfredzaamheid en ondernemerschap en biedt daarvoor een uniek concept via microfinanciering.

Wakibi biedt de mogelijkheid om kleine leningen aan ondernemende mensen in ontwikkelingslanden te verstrekken. Als uitlener ben je volledig in controle over wat er met je geld gebeurt. Je kunt zelf de ondernemers uitkiezen en die ondersteunen met een bedrag vanaf € 25. Wanneer de lening is terugbetaald kan het opnieuw in een project worden geïnvesteerd of teruggestort op de eigen bankrekening.

Waarom steunen wij Wakibi?

Het onvoorwaardelijk delen van kennis is een krachtig middel om mensen aan te zetten in actie te komen met het realiseren van hun eigen website. Vandaar onze slogan: you-made-it. Wij helpen je maar je hebt het zelf volbracht, maar een investering in tijd en focus.

Zo werkt ook Wakibi. Je leent een klein bedrag uit, dat je weer terug ontvangt, om vervolgens weer uit te lenen. Een ondernemer in bijvoorbeeld Zuid-Amerika kan met een aantal leningen, tijd en focus zijn doel bereiken: een beter leven voor hem/haarzelf en het gezin.

Verander een leven met een lening van 25 euro!