Videotraining WordPress beginners 2017-09-22T18:52:51+00:00

Videotraining WordPress beginners

Ga meteen aan de slag met de eerste videoles >

..

Wat ga je leren in deze cursus?

In deze cursus met videolessen in WordPress leer je hoe je een website in WordPress maakt. Daarvoor gebruiken we het AVADA theme. Ik neem je mee in alle stappen die je moet zetten van domeinregistratie tot het opleveren van je site.

Video’s

Heldere videolessen, waarmee je het geleerde stap voor stap toe kunt passen op je eigen site. Handige tips en ‘Do’s en Dont’s’ helpen je in het proces. We beginnen eenvoudig met een makkelijke lay-out en structuur. Gaandeweg zul je ook zelf ontdekken hoe eenvoudig het is om misschien wat uitgebreidere wensen te realiseren. In de laatste video leg ik uit wat nog fijne toevoegingen kunnen zijn op je site. Schroom niet wanneer je geen WordPress voorkennis hebt. De lessen zijn goed te volgen en WordPress werkt veelal intuïtief, je krijgt er gauw ‘feeling’ mee.

Aan het einde van videolessen heb jij gemaakt:

  • Een homepage
  • Vervolgpagina’s
  • Sidebar met widgets (zijkolom met extra functies)
  • Een blog-structuur
  • Een menustructuur
  • Een contactpagina met een formulier
  • Een footer met adres- en overige gegevens
  • Social media-koppelingen

Je bent online!

WAAROM KIEZEN VOOR YOU-MADE-IT?

Op Youtube kun je allerlei videolessen vinden, meestal in Engels, waarvan de samenhang niet altijd duidelijk is. Bij You-made-it krijg je het complete pakket, helder gebracht in het Nederlands. En je kunt natuurlijk terecht met je vragen of voor advies.

Bovendien ben ik jouw coach, aan wie je al je vragen kunt stellen in de Help-Chat. Zo stagneert je werk niet en ben je snel online.

Kom je er met de videolessen en de Help-Chat niet uit, dan kijk ik online met je mee zodat we samen het probleem kunnen aanpakken.

Heb je na het realiseren van je basissite nog meer wensen, bijv goede webteksten of een webshop? Laat het ons weten, wij leveren de support.

Ben je overtuigd? Ga aan de slag!

Waarom niet?

Meedoen is eenvoudig: You made it!