Waarom niet?

Meedoen is eenvoudig: You made it!

Over Marjan 2017-10-10T08:28:59+00:00

Marjan geeft WordPress cursus

Hi, ik ben Marjan. Al 25 jaar grafisch ontwerper en de laatste jaren ook webdesigner. Uit de tijd dat sites coderen in een Content Management Systeem (CMS) nog een langdurig en ingewikkeld traject was, zijn we beland in een tijdperk dat iedereen met een beetje hulp en inspanning een website kan realiseren in een gekozen Theme (lay-out-tool), zonder verstand van enige programmeertaal.

Sinds een aantal jaren ben ik besmet met het WordPress ‘virus’, het meeste populaire CMS van dit moment. Ik zeg dit niet voor niets, want eenmaal begonnen in WordPress zul je ervaren dat het verslavend kan werken. Je wilt je steeds beter, mooier en sneller.

WordPress staat niet stil en de ontwikkelingen gaan snel. Steeds meer themes en plugins maken je zoektocht niet makkelijker. Waar begin je…

In mijn enthousiasme voor WordPress wil ik graag aanstormende WordPress-talenten zoals jijzelf helpen in het realiseren van een mooie website. Of leer werken in LaPOSTA voor je digitale nieuwsbrieven!

In mijn zoektocht naar een ideaal Theme ben ik meer dan enthousiast over AVADA, niet voor niets al sinds vijf jaar verkozen tot het beste theme. Wereldwijd al 350.000 gebruikers. Eenheidsworst? Absoluut niet! De mogelijkheden in AVADA zijn eindeloos. Als grafisch ontwerper kan ik zeggen dat dit Theme mij en dus ook jou de meeste opties biedt om al je lay-out wensen te vervullen. In mijn trainingen leer ik je stap voor stap een website te maken in AVADA.

Ik ben een sponsor en supporter van WAKIBI

Wakibi is een jonge non-profit organisatie die via een crowdfunding platform microkredieten verstrekt aan ondernemers in ontwikkelingslanden (www.wakibi.nl). Via het platform kunnen deelnemers zelf bepalen aan welk project/welke ondernemer ze geld uitlenen en zien hoe het project verloopt. Wanneer de lening is terugbetaald, kan het geld weer aan een ander project worden verstrekt. Gemiddeld wordt 98,4% van de leningen terugbetaald met een gemiddelde terugbetalingstermijn van een jaar.

 

Marjan geeft wordpress cursus
Marjan geeft wordpress cursus

Wil jij ook iets voor een ander doen? Wordt dan lid van onze Wakibi-groep. Met het geven van micro-kredieten kunnen we zoveel betekenen voor anderen! Lees over Wakibi >

Loading...